Before and After: Office (1 of 2)

April 12, 2010

Filed under: Before and After — Laura

We had the privilege of designing our office space that we share with several other young entrepreneurs. The project began with a gut renovation of an old Victorian, which allowed us to customize every detail.  We imagined the upstairs studios to be “thinking labs”.  We started by creating an open workspace which would keep ideas flowing (fortunately our musical tastes jive). The mobile pendants, cut from circuit boards, took the form of little bright ideas, and the back walls became chalk ready.  It was important to us to maintain a sustainable frame of mind throughout the renovation.  We gave the original wood floor a little TLC, covered the support beams with reclaimed wood, and used antique bases for the center work tables. Most importantly, we added operable sky lights and dormer windows.  The fresh air and natural light helped minimize energy consumption and maximize our happy moods.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment